Divane dhe Kolltuqe

Klasik dhe  moderne, me veshje lekure dhe robe (tesut) cope kunder njollave (antimachia) te te gjitha llojeve dhe ngjyrave ne pershtatshmeri me ambjentin  dhe mobiljet  qe ju keni. Te gjitha te garantuara  nga Klein Mobileri Vlora nepermjet markes Made in Italy.